Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

λα λα λα λα κουφα λα ντο

"οι μερες του σεπτεμβρη που ανατελλουν στα ονειρα μου" με βρισκουν εδω.οπου δεν θα φτασω ποτε.Και οι "μνημες του νερου" ηταν για παντα βυθισμενες μεσα μου,και πως να τις ξεβρασω;
βρισκομαστε καθημερινα ολοι μαζι,και αφηνουμε την τρελα μας πανω στο τραπεζι για να φαμε.κι οταν ξεχασουμε γι ακομη μια φορα τι ζηταμε,φευγουμε βιαστικοι για την δουλεια.
και αληθεια πια τι ζηταμε;ειμαστε χαλασμενοι,γι αυτο ο,τι ονειρευτουμε, να το ζησουμε δεν θα συμβει.και αν κοιταξεις απο το παραθυρο τιποτα δεν θα σε συγκινησει πια.
γιατι η μουσικη επαψε να μας χαιδευει.και εμεις δεν την ξανακοιταξαμε οπως παλια,γιατι αληθεια δεν την βλεπαμε πια.
πουθενα.
λοιπον γιατι να επιθυμουμε την απαθεια των λιγων λεξεων που θα συμβουν καθως θα καθησουμε οπως παλια;και ενω οι ρολοι θα ειναι νεκροι πια,δεν θα ειμαστε ελευθεροι.
θα μιλαμε σε ενα διαλογο οπου δεν υπαρχουμε γιατι θα ειμαστε νεκροι.
ουτε και οι λεξεις που θα ειπωθουν θα υπαρχουν.θα ειναι αποηχοι των παρελθοντικων μας παθων,μνημες βαλσαμωμενες και αλλοκοτα συναισθηματα.
μονο οι θεσεις μας θα ειναι οι ιδιες,ο ενας απεναντι στον αλλο.Η Εικονα, που μονο αυτη πια μπορουμε να ονειρευτουμε και να ζησουμε.γιατι μονο αυτη πια υπαρχει και θα υπαρχει μεχρι το τελος αυτου του εφιαλτη,που δομειται πανω στην ζωη μας και εξασφαλιζει την ηλιθια συνεχεια της φυσης του σκοτωνοντας καθημερινα ο,τι Υπαρχει.Σκουπιδια ενος απανθρωπου κυκλωματος εμετικων εξουσιαστων θα ερθει η ωρα να καταλαβεται ποσο νεκροι ειστε οταν θα αναστηθουμε.

5 σχόλια:

prasino liker είπε...

Nα εισαι σιγουρος οτι θα φτασεις εκει που τωρα πιστευεις οτι μονο τα ονειρα σου σε οδηγουν.
Θα ζησεις αυτο που ονειρευσεαι.Να ξερεις οτι //Το κενο ειναι πανισχυρο γιατι περιεχει το παν//
Η μουσικη δεν θα μας αφησει ποτε.Μας εχει υποσχεθει οτι θα μας συνοδευει σε ολη μας την ζωη.Δεν χρειαζεται να εχομε μνημες.Προχωραμε για καινουργια συναισθηματα που θα ειναι τρυφερα ,πιο ουσιωδη.
Αν σου προσφερω ενα σοκολατενιο τρουφακι ,η κατι σε πιο βαρυ τουρτα απο σοκολατα μαζι με ενα λικερακι ,υπαρχει περιπτωση να σε πεισω οτι υπαρχουν Στιγμες γλυκες στην ζωη μας;
Nα εισαι παντα καλα.Αυτο θα σου ευχηθω.

giagalaxidiakos είπε...

πήγα είδα το revolutionary road, και κατάλαβα ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια,
εσύ είσαι και μικρός και τρελός!

ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΡΕ ΦΙΛΕ!

δεν υπαρχει κατι για το οποιο τιθεται θεμα είπε...

ayta einai giagalaxidiakos
etsi :)
antapodidw

δεν υπαρχει κατι για το οποιο τιθεται θεμα είπε...

prasino liker eyxaristw gia ta logia,
eimai anoixtos se ola soy ta glyka dwra :)

prasino liker είπε...

Σημερα στην εφημεριδα διαβασα οτι οιTindersticks (που εχεις επιλεξει στην μουσικη σου δισκοθηκη υπεροχα κομματια)ερχονται Θεσ/νικη και Αθηνα.Το ονομα τους το πηραν οταν ο τραγουδιστης τους Στιουαρτ Στειπλς βρηκε ενα γερμανικης προελευσης αδειο πακετο σπιρτων σε παραλια της Ελλαδας.Οδηγηθηκε στο ονομα του γκρουπ απο την λεξη που υπηρχε πανω στο τυχαιο κουτι που βρεθηκε μπροστα του.
Ο δημοσιογραφος αναφερει οτι επιστρεφουν οι ποπ Σταχτοπουτες.
Ετσι ηθελα να σου το πω.Αν και ειμαι σιγουρη οτι τα γνωριζεις .
Καλο σου βραδυ.